DESCRIPCIÓ

Descobreix l’espectacular camí de Cardó des de Tivenys fins al Balneari de Cardó en una ruta fotogràfica a on anirem parant en diferents punts per poder fotografia un dels escenaris naturals més bonics del Baix Ebre com és la Serra de Cardó.

ITINERARI

La ruta s’inicia a les nou del matí a on rebrem els clients al recinte firal de Tivenys des d’on sortirem en direcció al camí de Cardó. 

Durant la ruta anirem fent diferents parades per donar les pautes sobre el que es pot fotografiar i on segurament podrem gaudir de l’avistament d’aus com abellarols o àligues.

Arribada a la zona del Balneari de Cardó sobre les onze del matí a on pararem a un dels miradors des del qual poder fotografiar alguna de les ermites que es poden trobar en aquest paratge. També es podrà fotografiar el balneari per la part de darrera i tenir una perspectiva dels ports.

Després continuarem fins al següent mirador des d’on podrem veure i fotografiar el Balneari de Cardó dalt del turó on està situat.

La ruta acabarà a Rasquera on gaudirem d’un refresc i un tast de pastissets típics.

Retorn a Tivenys per carretera i fi dels nostres serveis.

DIES D'OPERACIÓ

Aquesta excursió només està disponible caps de setmana i festius durant tot l’any. S’ha de reservar amb un mínim de 48h d’antelació.

PREU PER PERSONA

45€*

*Mínim 2 persones

INCLOU

Guia fotogràfic-conductor acompanyant

Vehicle 4×4

Assegurança d’accidents

Refrigeri a Rasquera

Caixeta de pastissets