Oferim un cap de setmana fotogràfic on aprofitar per conéixer la zona del Delta de l’Ebre i els Ports acompanyats d’un fotógraf de la zona que us ensenyarà els llocs “secrets” des d’on fer les millors fotografíes, descobrireu quines són les millors hores per captar els colors i les millors llums.

ITINERARI

Dia 1 (Divendres)

Arribada a l’hotel i entrega de la documentació. Sopar i allojament.

Dia 2 (Dissabte)

Esmorzar. Reunió amb el guia al vostre hotel i sortida cap al Delta de l’Ebre per ensenyar els millors llocs on fer fotografies tant per descobrir els índrets més visitats com per poder fotografiar la seva extensa fauna. Dinar en restaurant de la zona del Delta. Tarda lliure on es recomana poder veure la posta de sol des de la famosa platja del Trabucador. Sopar i allotjament.

Dia 3 (Diumenge)

Esmorzar. Reunió amb el guia al vostre hotel i sortida cap a la zona dels Ports, pujada al Mont-Caro el pic més alt de les Terres de l’Ebre on si el dia es clar es podrá veure el Delta de l’Ebre així com les Illes Balears i també l’oportunitat de poder fotografiar la cabra dels Ports. Dinar en restaurant de la zona. Fi dels nostres serveis.

 

INCLOU

  • 2 nits en hotel 4* en règim de mitja pensió
  • 2 dinars en restaurants al Delta de l’Ebre i zona dels Ports
  • Material informatiu
  • 2 dies amb guia fotogràfic (3h cada dia)

NO INCLOU

  • Transport fins al Delta de l’Ebre i els Ports (els clients hauran de seguir al guia fotogràfic amb el seu cotxe)
  • Begudes als sopars a l’hotel

DOBLE 330€

INDIVIDUAL 370€

TRIPLE 305€